2011. november 1., kedd

Meghívó Telihold-Mandala szertartásra November 10-ére, a Shantee House-ba

Szeretettel várunk 2011. november 10-én az esti órákban tartandó Telihold-Mandala szertartásunkra, amikor is szembekerül egymással Nap és Hold, ez tehát a novemberi Telihold napja.

Nagyszerű egységteremtési lehetőség ez számunkra, amikor is tudatos énünkkel az érzelmeink - s nem csupán személyes, de az emberi lét érzelmi - mélységeit; lelkünkkel, érzelmi részünkkel pedig a fizikai lét legteljesebb valóságát és lehetőségeit élhetjük át, Bika Holdunk és Skorpió Napunk szembetalálkozása által.
Kozmikus szinten ugyanakkor a szellemi erőink újjáéledésének és átminősülésének ideje ez egyúttal, mikor is lelki szinten újraélhetjük saját, egyéni életünk kezdetét, ahogy a Kos létbe törő energiája a Bika anyagi testbe lépésévé torkollik-szelídül, és ezzel párhuzamosan a Mérleg titkos kapuján keresztül szellemi szinten a lét egy másik minőségébe léphetünk át.

Emberi létünk három szférájának - testi, lelki és szellemi létsíkunknak - az összerendezésére, sőt újraértelmezésére ad tehát lehetőséget ez a nap, illetve este, a Telihold áldásával. Mindezen erők és lehetőségek még részletesebb leírását lásd: a PancsaKarma blogoldalán.

Szertartásunk során ahhoz szeretnénk hozzásegíteni, hogy Te magad is mind teljesebben megélhesd ezt a nagyszerű lehetőséget és az ekkor jelenlévő energiákat.
Ennek módja pedig, hogy először egy vezetett meditációval hangolódunk rá a Telihold és a kozmosz aktuális energiáira, majd az ezen alkalmakra készített, szimbolikus mandala-ábrák kifestésével teljesítjük ki a ráhangolódást, és fejezzük ki személyes szándékainkat, vagyis azt, hogy miként szeretnénk együttműködni ezen energiák adta lehetőségekkel.

Végül mindenkinek lehetősége nyílik a kész mandaláját kielemeztetni, amennyiben erre igénye van. 

Részvételi díj: 3000 Ft - amelyben az anyagköltség (festék, ecset, ceruza, mécses, mandala :)) benne foglaltatik.

Szeretettel várunk 2011. november 10-én, este 18 órakor a Shantee House-ban, Bp. XI. Takács Menyhért u. 18. sz. alatt

Urbán Kata és Pető Annamária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése